Graymix Coral
Graymix Coral

Coral, Coral Lux

Tencuieli decorative de faţadă gata preparate pe bază de dispersie apoasă de răşini sintetice cu conţinut de umpluturi minerale.
În familia de tencuieli Graymix se găsesc două produse cu aspecte diferite: Coral cu aspest granulos şi Coral Lux cu aspect canelat. Ambele tipuri se găsesc în mai multe forme în funcţie de mărimea granulelor. Colorarea se face cu pastă colorantă pentru exterior cu rezistenţă UV, pentru alegerea nuanţei corespunzătoare aveţi la dispoziţie mai mult de 1000 de culori.

Zona de utilizare:
Este potrivit pentru decoraţia interioară şi exterioară a pereţilor caselor vechi şi noi , respectiv pentru tencuirea de acoperire a sistemelor termoizolante de faţadă.

Consum:

Coral 1,5mm: 2-2,3 kg/m2
Coral 2mm: 2,7-3 kg/m2
Coral Lux 1,5mm: 2,5-2,8 kg/m2
Coral Lux 2mm: 3-3,2 kg/m2

în funcţie de mărimea granulelor.

Ambalaj:
găleţi de plastic 25 kg

Coral structura 1 Coral structura 2 Coral Lux structura

[Fişa tehnică]

 


Graymix Attract
Graymix Attract

Graymix Attract

Graymix Attract este o tencuială decorativă gata preparată cu lianţi pe bază de dispersie apoasă, cu umpluturi de granule de marmură de mai multe culori.
Din catalogul Graymix respectiv de pe paleta de mostre putem alege trei tipuri după mărimea granulelor (dură, mijlocie, micro) şi din mai multe culori.

Zona de utilizare:
Se aplică la suprafeţe interioare şi exterioare suprasolicitate scări interioare, coloane, coridoare, garduri, socluri respectiv pentru tencuiala de acoperire a sistemelor termiozolante.

Consum:
Attract granule dure (1,5 mm) 4-4,5 kg/m2

Ambalaj:
găleţi de plastic de 20 kg.

[Fişa tehnică]

 


Graymix Rollgray
Graymix Rollgray

Rollgray

Este o tencuială decorativă gata preparată cu lianţi pe bază de dispersie apoasă de răşini sintetice, cu umpluturi minerale, colorabilă.

Zona de utilizare:
Pentru suprafeţe interioare şi exterioare, pentru tencuirea de acoperire a sistemelor termoizolante de faţadă. O zonă de utilizare foarte importantă este corectarea suprafeţelor neuniforme şi nuanţarea suprafeţelor inacceptabile din punct de vedere estetic rezultate din neuniformităţi. Tencuiala Rollgray poate fi aplicată şi pe suprafeţe decorate in prealabil cu tencuială abrazivă sau nisip de frecat.

Consum:
În funcţie de tipul rolei 1-1,5 kg/m2 Ambalaj:
găleţi de plastic de 10 kg.

Rollgray structura

[Fişa tehnică]

Ultima actualizare ( Luni, 14 Ianuarie 2019 11:19 )