Graymix Prostar
Graymix Prostar

Prostar

Graymix Prostar şi Prostar Plus sunt grunduri gata preparate pentru suprafeţe din interior şi exterior cu lianţi pe bază de dispersie apoasă de răşini sintetice, cu efect antistatic, colorabili.

Zona de utilizare:
Grundul Graymix Prostar se recomandă la tencuieli Attract şi Rollgray, iar Prostar Plus la tencuieli Coral şi Coral Plus.

Consum:
0,2-0,3 kg/m2

Ambalaj:
găleţi de plastic de 10 kg.

[Fişa tehnică]

 


Graymix Prostar Universal
Prostar alapozó

Prostar Universal

Prostar Universal este un grund sub tencuială cu lianţi pe bază de dispersie apoasă de răşini sintetice, sub formă de lichid alb, care după uscare devine transparent. Utilizând produsul se asigură o absorbţie uniformă respectiv o aderare excelentă, împiedicând pătarea tencuielilor, vopselelor aplicate.

Zona de utilizare:
Pe suprafeţe tencuite poroase,sub şape autonivelante, sub tencuieli decorative de soclu, sub adezivi pentru tapet, cu scop de uniformizare a capacităţii de absorbţie a suprafeţelor din beton şi a îmbunătăţirii capacităţii de aderare.

Consum:
0,1-0,2 litri/m2

Ambalaj:
găleţi de plastic de 5 l.

[Fişa tehnică]

 


Graymix Betoncontact
Prostar alapozó

Graymix Betoncontact

Graymix Betoncontact este un material ajustor cu granule albastre, care conţine lianţi pe bază de dispersie apoasă de răşini sintetice, umpluturi minerale şi aditivi de îmbunătăţirea calităţii.

Zona de utilizare:
Între suprafeţe din beton, suprafeţe poroase din beton şi tencuiala de bază asigură aderenţa corespunzătoare şi capacitatea de absorbţie.

Consum:
0,2-0,3 kg/m2

Ambalaj:
găleţi de plastic de 20 de kg.

[Fişa tehnică]

Ultima actualizare ( Vineri, 27 Februarie 2015 14:45 )