Graymix Coral vakolat

Dacă construiţi o casă nouă sau renovaţi una veche, trebuie să ştiţi că faţada, în bugetul construcţiei înseamnă un lot însemnat, deci nu este indiferent la ce cheltuiţi această sumă.

Se ştie că termoizolarea faţadei costă mai mult decât aplicarea unei tencuieli obişnuite, dar această diferenţă este minimă, respectiv se restituie foarte repede, chiar şi în jumătate de an.

O tendinţă naturală şi caracteristică este că valoarea clădirilor neizolate în mare măsură scade, cât şi a celor izolate creşte pe piaţa imobiliară.

Sistemul termoizolant protejează mai bine casa dumneavoastră de intemperiile meteorologice şi o să aveţi cheltuieli de încălzire mai scăzute timp de ani îndelungaţi.

Preţul energiei creşte de la o zi la alta! Scădeţi cheltuielile la încălzire chiar la jumătate! Folosiţi sistemul termoizolant Graytherm!

Deci trebuie termoizolat!

Dar cum?
Cu materiale actuale de calitate excepţională şi cât mai ieftin!
Dar ce ascunde noţiunea mai ieftin?
Un sistem termoizolant este aşa de bun cât este componentul său de calitate cea mai mică,deci, dacă dintr-un sistem numai unul din componenţi este de calitate slabă, sistemul în totalitate nu poate fi mai bun decât el!

Graytex Standard polisztirol ragasztó Dacă Dvs decideţi că încercaţi să asmblaţi sistemul termoizolant din produsele mai ieftine de la diverşi producători, la sfatul prietenilor pricepuţi, sau a ?specialistilor" cu bunăvoinţă dar cu mai puţină pricepere, trebuie să luaţi în calcul următoarele:
Materialele diferiţilor producători nu sunt compatibili de fiecare dată, datorită cărui fapt nici un producător nu o să vă dea garanţie. Deci, dacă de pe casa Dvs-tră primul vânt va rupe termoizolaţia datorită calităţiilor slabe ale adezivilor sau polistirenului, dacă tencuiala se crapă din cauza grundului sau a plasei, eventual casa Dvs-tră colorată în galben peste câţiva ani devine roz, în acest caz cheltuielile de restaurare,care pot fi multiple faţă de preţul iniţial,în lipsă de garanţia sistemului, vă aparţin! În această situaţie preţul mai ieftin devine mai scump! În general calitatea bună şi preţul avantajos sunt domenii contrare. Sistemul termoizolant Graytherm dezminte aceste afirmaţii!

De ce Graytherm ?

EPS80 homlokzati polisztirol

 • Datorită tehnologiilor moderne de fabricaţie preţurile pot fi ţinute la nivel scăzut, şi astfel raportul preţ-valoare ale produselor noastre este de neinvins.
 • Proprietăţiile sistemului termoizolant Graytherm şi condiţiile de fabricaţie sunt analizate de instituţii de analiză independente şi controlate sistematic.
 • Elementele sistemului de termoizolare Graytherm sunt dezvoltate în mod caracteristic termoizolării, folosind materii prime moderne şi calitativ fiabile, luând în considerare rezultatele instituţiilor internaţionale şi ale laboratoarelor noastre de dezvoltare.
 • Ca producător al sistemului termoizolant Graytherm suntem prezenţi de ani de zile pe piaţă şi calitatea produselor noastre este garantat de sute de metrii pătraţi de faţade termoizolate.
 • La sistemele termoizolante Graytherm se acordă garanţie, care garantează, că specialiştii noştrii se ocupă de reclamaţiile ivite pe faţadă ?fie chiar şi greşeală de execuţie- şi găsesc cu siguranţă rezolvarea cea mai corespunzătoare privind problema Dvs-tră.
 • Sistemul termoizolant Graytherm poate fi comandat în mai mult de 1000 de culori!

  Termoizolarea cât de groasă să fie ?

  La sistemele termoizolante preţul unui cm. de material termoizolant este neglijabil faţă de preţul cheltuielilor termoizolării totale, dar grosimea stratului termoizolant determină eficienţa termoizolării!
  Pentru preţul onorariului, şi pentru preţul matrialelor la lipire şi asigurarea suprafeţei, D-vstră cheltuiţi la fel la o termoizolare de grăsime de 4 cm cât şi la 10 cm grosime. În totalitate, puteţi economisii cel mai mult în procesul de viabilitate a termoizolării, dacă alegeţi un strat termoizolant cît mai gros asigurând o ocrotire cît mai bună iarna faţă de frig şi vara faţă de căldură. Deci alegeţi un strat termoizolant cît mai gros! Să nu faceţi economii pe grosimea termoizolării, ci pe facturile de încălzire!

  Câteva cuvinte despre "transpiraţia" clădirilor

  Graymix Coral Szilikon vakolat

  Este eronat ca clădirea izolată cu polistiren nu respiră! Capacitatea de permeabilitate a materialelor termoizolante fabricate la noi este în general mai bună, decât a zidăriilor preparate din cărămidă plină. Un procent neglijabil din vaporii rezultaţi într-o gospodărie obişnuită circulă prin pereţi, cantitatea mai mare se îndepărtează prin aerisire prin ferestre. Deci se poate afirma, că termoizolarea cu polistiren nu influenţează grav regimul de umiditate al clădirilor. În casele prost izolate sau neizolate se formează punţi de căldură, pe dealungul cărora vaporii din aer se precipită şi provoacă mucegai, ciuperci pe pereţi. Acest efect poate fi evitat la clădirile dotate cu termoizolare Graytherm!

  Ultima actualizare ( Joi, 16 Ianuarie 2014 22:53 )